Informasjon om ny tomt

Kjære medlemmer.

I løpet av april kommer klubben til å flytte fra Årabrot. Ny tomt blir på sørsiden av Haugebanen. Dette kommer til å påvirke treninger i uke 16 og 17. Det vil ikke være noe aktivitet disse to ukene da all flytting, demontering og montering av brakker, gjerder og utstyr vil skje da.  Vi ønsker også hjelp fra klubbens medlemmer til å møte til dugnad. Følgende dager og klokkeslett er satt opp for dugnadsarbeid:

Tirsdag 16. April: Klokken 17.00 – 20.00

Onsdag 17. April: Klokken 17.00 – 20.00

Torsdag 18. April: Klokken 17.00 – 20-00

Fredag 19.. April: Klokken 17.00 – 20.00

Lørdag 20. April: Klokken 10. 00 – 17.00

Søndag 21. April: Klokken 10.00 – 17.00

Her møtes vi på tomta på Årabrot og vi deler i grupper og fordeler arbeid. Dersom noen av klubbens medlemmer har mulighet til å delta på dagtid eller kveldstid, gi beskjed på e-post: kristin.jakobsen@gmail.com

Vi håper på å være i gang i slutten av april på nytt område.  Parkering og inngang fra Rogalandsgata.

Oversiktsbilde_ny_tomt

Etter flytting vil det bli noe endring av treningstider:

Onsdag fra 18 – 19: Hverdagslydighetstrening med instruktør for klubbens medlemmer

Onsdag 19 – 20: Konkurranselydighetstrening uten instruktør for klubbens medlemmer

Torsdag 18 – 19: Valpesosialisering med instruktør (åpent for alle)

Torsdag 19.15 – 20.15: Ringtrening med instruktør for klubbens medlemmer

Vi gleder oss til å starte opp på nytt område og ønsker alle våre medlemmer hjertelig velkomne!