Rallylydighet – Trinn 1, 6.-7.mai 2017!

På dette kurset får du en innføring i rallyregler og alle skiltene i klasse 1 + noen til. Du lærer å bygge dine egne treningskobinasjoner og bygge baner etter tegning. Og ikke minst får du masse hjelp til å trene hunden og å lære inn mange øvelser! Et morsomt og givende kurs for både deg og hunden 🙂 Etter endt kurs har du grunnlaget for å starte i klasse 1, eller bare kose deg med å trene med hunden på egenhånd.

Alle hunder kan delta i Rallylydighet, – uansett rase og nivå!
Alle 2-beinte kan delta, også de med rullestol eller som synshemmet med ekstra fører. I konkurranser legges spesielt til rette for de med funksjonshemming.Tiny
Rally er for alle som ønsker en fin, morsom og lekende aktivitet, sammen med hunden sin. En ung, ny hundesport som ønsker å ha fokus på det positive samspillet og samarbeidet mellom hund og fører. Rally består av flere sammenhengende øvelser, som ikke avbrytes av dommeren. Øvelsene består av momenter fra lydighet og agility, samt enkle triks og enda noen som er helt spesielle for rallylydighet. En og samme bane består av et utvalg av 15-20 øvelser, som vil variere fra gang til gang. Føreren har lov til å snakke, gi håndtegn og kroppssignaler til hunden mens de går. Alle løypene har ny design, noe som stadig gir føreren en mental utfordring. Ekvipasjen(hund og fører) følger skilter gjennom en nummerert løype, med tidsbegrensing – herav navnet "Rally".Dekk og gå rundt Timmo
Rally ble fra 1.1.2013 tatt opp som konkurransegren i NKK! Klubben avholder også offisielle rallylydighetsstevner, så her er mulighet for å delta i konkurranser lokalt hvis det er ønskelig. Første mulighet til å delta på offisielt stevne vil være 27.og 28.mai 2017.  På tomta vår har vi felles egentreninger hver onsdag 18-20. Vi hjelper hverandre. Gratis for medlemmer. Rally er ganske enkelt GØY!!!

Tider:
Lørdag 6.mai: 10-16
Søndag 7.mai: 10-16
 
Forkunnskap:
Valpekurs, hverdagslydighet eller tilsvarende.
 
Pris:
Medlem mellom 13 og 18 år: 650,-
Medlem: 1 300,-
Ikke-medlem: 1 500,-
 
Betaling gjøres til klubbens konto: 3240.05.50955  Merk betaling med: Deltakernavn + Rallykurs mai 2017
 
 
Instruktører:
Jorun Soma  og Irene Aspen –  Begge går rallylydighet klasse Elite og er utdannet NKK-instruktør – trinn 1, samt godkjent rallyinstruktør av Norsk Rallylydighetsklubb.
 
 
Sted:
Haugesund.
 
 
For ytterligere spørsmål om kurset, kontakt: Irene Aspen – Mob.: 46 97 29 14   E-post : irene.aspen@outlook.com

For å lese mer om Rallylydighet kan du gå til Norsk Rallylydighet sine hjemmesider.

Påmelding via linken her!