Agility nybegynnerkurs

Agility grunnkurs er nybegynnerkurset alle må ha for å kunne trene agility på Haugesund og Omegn Hundeklubb sitt treningsområde. Agility er spennende og gøy både for hund og fører. Størrelse eller rase betyr ingenting for gleden hundene og fører får av denne type aktivitet. Det stilles ingen krav til forkunnskaper for å være med på dette kurset. Det er likevel en fordel om fører og hund har grunnleggende hverdagslydighet inne, som for eksempel sitt, bli og kontakt970624_408301392613287_1636559979_n

I løpet av kurset vil hundefører lære hvordan hunden skal forsere de ulike agility hindrene på en sikker og riktig måte. Det vil også bli gitt informasjon om hvordan agility påvirker hundene, introduksjon til agilityregelverket, samt tips til hvordan man kan trene agility videre på egenhånd.

Kurset blir holdt på hundeklubben sine lokaliteter. Teori vil foregå innendørs og praksis utendørs. Kurset går over en helg, lørdag og søndag, eller over flere ettermiddager.

Informasjon om tider blir sendt til deltagere på mail ca en uke før kursstart. Helgekurset foregår på dagtid, ettermiddagskurset foregår i ukedagene, begge kursene har ca 8 timer fordelt på de aktuelle dagene. 

Det anbefales at hunden før kurset kan «sitt og bli» eller «ligg og bli», samt at eier og hund har god kontakt og er vant til å jobbe sammen (at hunden kan enkel lydighet som sitt, dekk/ligg mv).

NB!! Hunden må være 1 år for å delta på dette kurset, på grunn av belastning på kroppen.

Pris: Medlem: 1300,- Ikke-medlem: 1600,- Medlem under 18 år: 650,-
Pris er for fører og hund, det blir kun utstedt diplom til påmeldt fører.  

For mer informasjon om kurstider og påmelding, kikk her.