Hverdagslydighetskurs

Dette er kurset for deg som vll ha en lydig hund i hverdagen. Kurset passer for alle typer hunder fra 7-8 måneder og oppover. Husk: Det er aldri for sent å få en lydig hund!

På dette kurset vil du lære deg grunnleggende hundetrening ved hjelp av teori og praktisk. Våre kurs er bygget på positiv trening. Etter endt kurs vil du ha god ballast til videre egentrening.

I løpet av kurset trene man blant annet på:
– innkalling
– gå fint i bånd
– gå fot på kommando
– passering
– bli i forskjellige situasjoner

Det vil også bli gitt tips til hvordan en får en hund som oppfører seg fint innendørs. For eksempel hvordan en kan trene hunden til å ikke storme til døra når det ringer på. Det er åpent for at deltagere kan komme med problemer de har i hverdagen som vi kan jobbe med på kurset. Si gjerne i fra på forhånd hvis det noe spesielt du vil trene på, eller si i fra hvis det er noe du kommer på underveis i kurset. Kanskje det er noen andre som lurer på akkurat det samme?


Maks antall deltagere 12 stykk.
Kurset blir holdt på klubbens område på Årabrot. Teori innendørs og praksis ute på treningsbanen. Kurset blir holdt på ettermiddagen. Informasjon om det enkelte kurs blir sendt på mail til deltagerene før kursstart.

Kurset går normalt over 6 uker, en ettermiddag hver uke. Noe avvik kan forekomme f.eks ved helligdager.

Pris:
For medlemer: 1300 kr
For ikke-medlemer: 1600 kr
For medlemer mellom 13 og 18 år: 650 kr