Lydighet- og rallylydighets-trening

Treningstid:
Onsdager, 18.00 – 20.00 på tomta til hundeklubben.
Oppstart høst: 3.september

Treningen er uten instruktør og det er meningen at en skal hjelpe hverandre. Det vil være en som er ansvarlig for å låse opp (og igjen) treningsområdet. Denne personen vil også være behjelpelig som ”dommer” for de som ønsker det, og organisere fellesøvelser for de som ønsker å delta på det. Er det ikke kommet noen etter 15 minutter kan den som er ansvarlig låse igjen, og gå hvis den ønsker det. Kommer du da 18.30 er det ikke garantert at det er åpent.

Terskelen for å delta på treningen er LAV! Om du konkurrere i de øverste klassene i lydighet/rally, trener mot å starte i konkurranse eller bare trener for gøy, er du hjertelig velkommen! De som vil trene hverdagslydighet er også velkomne på trening. Om du vil trene kontakt eller at hunden skal gå fint i bånd er dette en bra plass å få forstyrrelser på. Den øvre delen av tomta blir tilgjengelig for å sette opp rallybane.

Vi i lydighetsgruppa håper at dette kan bli en samlingsdag for alle i klubben som trener lydighet, og at vi kan få flere medlemmer til å starte med disse to sportene. 

Hverdagslydighetstreningene med instruktør som har vært tidligere, kommer ikke lenger til å bli arrangert. De som trenger hjelp fra instruktør rådes til å gå på hverdagslydighetskurs for å få hjelp.