NKK Rogaland trenger hjelp som mannskap under den internasjonale utstillingen på Orre/Vik 29. – 30. august 2020.

Som dere vet, er NKK Rogaland nå i gang med å planlegge den internasjonale utstillingen på Orre.

På grunn av Covid-19, er de bundet av alle reglene som regjeringen har kommet med og det er en stor logistikk som skal til for å få dette til.

De vil derfor ha behov for langt flere i mannskapsstaben enn de normalt behøver.

Dette antallet kan ikke Orre IL og NKK Rogaland klare å fylle alene, de må ha hjelp av hundefolket.

Oppgaver:

• De trenger folk til å sjekke registrere alle som skal inn i en «utstillings-sone», både med navn, nr. og katalog nr. samt at disse har gyldig grunn til å entre området.
  • De trenger folk til å passe på hver «sone», slik at ingen krysser over i en annen sone enn den de skal stille hund i.
  • De trenger folk til å passe på at de som er ferdig i ringen, altså der hunden er ferdig bedømt, forlater området.
  • De trenger folk til å «sluse» folk til rett «sone»
  • Og sikker en del andre oppgaver etter hvert som ting begynner å falle på plass.

De kan ende opp med 8 – 10 soner, noe som vil si at det er et stort behov for mannskap.

Så kommer oppfordringen:

• Vi oppfordrer herved klubbene til å melde inn til oss personer som kan være med å hjelpe.
  • Klubbene vil få godgjort kr. 500,- pr. person som stiller opp.
  • Personene må ankomme før selve utstillingen åpner og bli på plassen til arrangementet er ferdig.
  • De setter også som et krav, at når dere har meldt inn. F.eks. 5 personer, så stiller disse 5. Vi kan ikke risikere at det kommer kun 2.
  • Klubber som har tilhold nord for Boknafjorden, vil få dekket reise dersom de kjører samlet (fyller bilen) i en eller flere biler, avhengig av antall personer.

Noen kan nok gå litt tidligere, dersom deres «sone» er ferdig for dagen, men det er noe vi må ta etter hvert. Betingelsen er hele dagen.

De av der som kan bidra, send inn navn og kontaktopplysninger snarest og innen 25. august.

Dette sendes til Stefanie som videreformidler påmeldingen:

kasserer.haugesund@gmail.com

«Vi håper inderlig dere vil være med å hjelpe oss, slik at vi klarer å gjennomføre NKKs Internasjonale utstilling på Orre 2020.

Får vi ikke nok mannskap, må vi avlyse utstillingen, da klarer vi ikke å holde smitteverns reglene og smittesporings kontrollen.

NKK Region Rogaland

v/Bjørg W. Andreassen»