Dugnadstider for flytting til ny tomt på Årabrot

Det går stadig fremover med arbeidet med det nye treningsområdet vårt. Både de faste treningene samt egentrening er allerede flyttet bort dit. Nå begynner neste fase, og vi håper så mange som mulig av medlemmene våre har mulighet til å stille på litt dugnad. Nå er det store jobber som gjenstår og vi sender derfor ut oversikt over datoene litt på forhånd; i håpet om at flest mulig finner tid til å delta. 

Uke 41
Torsdag 10. oktober 16:00: Gamle treningsområdet ved Haugebanen
Fredag, 11. oktober 16:00: Gamle treningsområdet ved Haugebanen
Lørdag 12. oktober 10:00: Nye banen på Årabrot

Torsdag og fredag: Lyskastere og ledninger skal demonteres på den gamle tomten. Lørdag: Ledninger monteres, ramme monteres og nivelleres på muren 

Uke 42:
Tirsdag 15. oktober 16:00: Gamle treningsområdet ved Haugebanen 
Onsdag 16. oktober 16:00: Gamle treningsområdet ved Haugebanen 
Torsdag 17. oktober 16:00: Gamle treningsområdet ved Haugebanen  
Fredag 18. oktober 16:00: Gamle treningsområdet ved Haugebanen  
Lørdag 19. oktober 10:00: Gamle treningsområdet ved Haugebanen

Alle skjøter innvendig i brakken rives i løpet av uken, samt alle ledninger som går gjennom må løsnes. Lørdag må taket deles før brakkene blir hentet tidlig uken etter. 

Uke 43:
Her må vi ha dugnader hele uken så snart brakkene er på plass. Taket må tettes umiddelbart, og det er også masse som skal ryddes på plass inne i klubbhuset igjen når dette da står på plass. Her kan vi i utgangspunktet gå ut fra oppstart 16:00 samme dag som brakkene er på plass. Vi sender ut beskjed når dagen er evklart.
Ukedager oppstart 16:00
Helg oppstart 10:00

Kan du ikke komme akkurat til oppstart, så er det ikke noe i veien for å komme senere. Vi forventer selvsagt ikke at alle stille opp samtlige dager, men om mange deltar litt så får vi gjennomført dette på enklest og mest effektive måte. Vi setter stor pris på all hjelp dere kan gi. 🙂

Vi håper og se mange av dere til stede på dugnad i ukene fremover. 

Mvh,
Styret Haugesund og Omegn Hundeklubb

Share This Post
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.