Hjelp til med aktiviteter for HOHK

For de som ønsker å hjelpe til med aktiviteter og stevner i regi av HOHK er det nå laget en egen Facebookgruppe for dette. Dette er en gruppe for klubbens medlemmer som ønsker å hjelpe til på stevner som arrangeres av Haugesund og omegn hundeklubb. Klubben arrangerer årlig stevner i rallylydighet, lydighet og agility. For å kunne klare dette trenger vi hjelp fra medlemmer. Når man arrangerer stevner så trenger vi hjelp til mange forskjellige oppgaver, alt fra kakebaking, ekspedering i kiosk til banemannskap, og vi finner alltids en oppgave som nettopp du kan klare Medlemmer som hjelper til vil få førsterett til å melde på kurs som arrangeres av klubben. Dvs at kurs legges ut på denne gruppa noen dager før det legges ut offentlig og de som har hjulpet til mest får førsteretten til å delta på kurs. Klubben arrangerer flere forskjellige kurs innen hund og hundesport hvert år.