Årets mestvinnende 2017

Haugesund og Omegn Hundeklubb inviterer til
«Årets mestvinnende 2017»

HOHK inviterer alle medlemmer til å være med på årets mestvinnende hund i 2017.
Resultatene må sendes inn innen 21. januar 2018 for å være med på kåringen.
Link til statutter finnes her.

Konkurransen avholdes i alle klubbens konkurransegrener, og deles ut rett etter årsmøtet den 27. februar (mer informasjon om årsmøtet kommer senere).

•          Utstilling: årets mestvinnende deles ut i valp, voksen og veteran. De 3 beste resultatene for forskjellige dommere sendes inn. (Kopi av kritikker eller dogweb)
  •        Agility: årets mestvinnende deles ut i kl. 1, kl. 2 og kl. 3. De 5 beste løpene sendes inn (gjelder ag og hopp). (Kopi av dogweb)
  •         Lydighet: årets mestvinnende deles ut i kl. 1, kl. 2, kl. 3 og FCI 3. De 3 beste resultatene fra forskjellige stevner sendes inn. (Kopi av kritikkskjemaer eller dogweb)
  •         Rallylydighet: årets mestvinnende deles ut i kl. 1, kl. 2, kl. 3 og elite. De 3 beste resultatene fra forskjellige stevner sendes inn. (Kopi av kritikkskjemaer eller dogweb)

Medlemmer som vil være med på konkurransen sender inn sine resultater på
utstilling til crestedvixen(a)gmail.com
agility til anneberit858(a)hotmail.com
rallylydighet og lydighet til joruns(a)gmail.com
(a) byttes ut med @ i mailadressene!!!

Merk med «Årets mestvinnende» og aktivitet (utstilling, ag, lp eller rl).

Håper mange vil være med på dette 🙂

Styret i Haugesund og Omegn Hundeklubb