Flytting av tomt

En liten oppdatering når det gjelder framgang ny tomt. Vi har konsulent firma som er ansvarlig for søknadsprosessen for klubben til Haugesund kommune. Vi har fått beskjed om at vi må ha noen dispensasjoner og at vår sak skal opp i plan og miljøutvalget denne måneden. Vi venter derfor på tilbakemelding fra kommunen om hva vi trenger videre i søknadsprosessen.

Fra vi får et endelig svar og forhåpentligvis et ja på alle søknadene regner vi med at det tar ca 3 måneder til vi er på ny tomt og full aktivitet igjen.
Vi beklager ulempene dette medfører til våre medlemmer da denne saken har tatt mye lengre tid enn forventet.