Flytting av tomt og stopp i all treningsaktivitet på tomt ved Haugebanen

Som følge av at hundeklubben dessverre ikke får være på tomta ved Haugebanen er nå all aktivitet på tomta stoppet. Den eneste form for aktivitet som får foregå på tomta er dugnadsarbeid med fjerning av tomt. For alle kurs som skal avholdes vil egen adresse for kurs bli opplyst i informasjonen som gis direkte til kursdeltakerne. Det jobbes nå med godkjenning for å få etablere ny tomt ved Vikse (mot Sveio), det avventes enda godkjenninger for bruk på denne tomta. Det vil ikke bli startet opp nye treningsaktiviteter før ny tomt er blitt godkjent og etablert. Dugnadsarbeid med flytting av tomt vil bli annonsert på vår Facebookgruppe ‘Haugesund og omegn hundeklubb’, alle ønskes velkommen til å bidra her slik at vi kan få etablert ny tomt så snart som mulig.