Klubben arrangerer lydighetsstevne 30. september 2017 fra kl 1000

 

Siste dag i september, altså lørdag 30. september, arrangerer HOHK lydighetsstevne på grusbanen ved Frakkagjerd ungdomsskole med første start kl 1000. Dyktige ekvipasjer vil gå fortløpende utover dagen. Dommer er Bjørn Ivar Svendsen.

Det er kommet nye regler i tre av klassene i lydighet fra 01.01.17 så hvis du er interssert i lydighet eller bare nysgjerrig er det bare å ta turen til Frakkagjerd og se på mange dyktige hunder og førere. Det vil også være en enkel kiosk på plassen. Velkommen på stevne til både deltakere og publikum!!

Forøvrig er det også lydighetsstevne på samme sted på søndag også da vi samarbeider med Norsk Schäferhund Klub – Haugaland, på søndag fra kl 1100.

 

royalcanin_no_logoHP

Share This Post
Dette innlegget ble publisert i Lydighet, Nyheter. Bokmerk permalenken.